Dak renoveren

Dakrenovatie voor een 
duurzaam en betrouwbaar dak

Een stevig en duurzaam dak is van grote invloed op uw wooncomfort en de waarde van uw woning. Merkt u dat uw dak beschadigd is of heeft u last van lekkages? Kom direct in actie en voorkom hoge kosten. Dakpan Renovatie komt vrijblijvend langs voor een gratis dakinspectie. 

GRATIS dakinspectie aanvragen Onze werkwijze

Is een dakrenovatie van mijn dak nodig?

U zoekt een betrouwbare en ervaren partij voor uw dakrenovatie? Kies dan voor Dakpanrenovatie.nl! Met ons team van ervaren en gediplomeerde dakdekkers, bent u verzekerd van vakkundig en efficiënt werk. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat uw dak jarenlang meegaat.

Daarnaast hanteren we scherpe prijzen en zorgen we voor duidelijke communicatie gedurende het gehele project. U ontvangt altijd een vrijblijvende offerte en we houden u te allen tijde op de hoogte van de voortgang.

Tot slot krijgt u bij Dakpanrenovatie.nl garantie op ons werk. Zo bent u altijd zeker van het beste resultaat.

Dakpan renovatie met valbescherming
S-Pan TOP ClimaLife
Dak renovatie - schoorsteen

Dakrenovatie van betondakpannen en keramische dakpannen

Na een uitgebreide dakinspectie zijn er verschillende mogelijkheden om uw dak te renoveren. Afhankelijk van uw dakpannen zijn dit de mogelijkheden:

  • Het vervangen van uw betondakpannen (ook wel sneldekkers genoemd)
  • Het vervangen van de dakpannen, de houten panlatten en de dampdoorlatende isolatiefolie. 
  • Het dak voorzien van volledige dakisolatie. Hierbij zijn verschillende isolatiematerialen mogelijk. Wij adviseren u graag op basis van de staat van het dakbeschot en de aanwezigheid van eventuele bestaande isolatie.
  • Het verankeren van alle dakpannen en hulpstukken. Op verouderde daken zijn de gevelpannen rondom nokken en dakramen vaak niet verankerd. Bij zware storm is de schade niet te overzien. Wij zorgen er altijd voor dat de gevels, nokken en dakpannen rondom de dakramen en schoorsteen stevig verankerd zijn.
Isoleren van daken, dakdekker Arnhem

Dakrenovatie: Stappenplan

  1. Dakinspectie: We bekijken uw dak en beoordelen de staat van uw dakbedekking.
  2. Offerte: We stellen een vrijblijvende offerte op voor de dakrenovatie.
  3. Uitvoering: We voeren de dakrenovatie vakkundig uit, met oog voor detail.
  4. Oplevering: We controleren of de dakrenovatie naar tevredenheid is uitgevoerd.

De specialisten van Dakpan Renovatie zorgen er altijd voor dat de gevels, nokken en dakpannen rondom de dakramen en schoorsteen stevig verankerd zijn.

Dakrenovatie van daken met zonnepanelen

Heeft u een verouderd of beschadigd dak, maar liggen er zonnepanelen op? Geen probleem! Onze dakspecialisten hebben ruime ervaring met het verwijderen en herplaatsen van uw zonnepanelen. We halen de panelen eraf, renoveren het dak met indien nodig nieuwe dakpannen en plaatsen de bestaande panelen terug. Wilt u bij het blootleggen van uw dak liever meteen nieuwe zonnepanelen plaatsen? Wij brengen u graag in contact met één van onze partners.

Contact opnemen
zonnenpanelen grote foto

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?