Onze werkwijze
Dakbedekking

Wij leveren hoge kwaliteit dakbedekking voor uw platte dak

Dakpan Renovatie is de specialist op het gebied van renovatie van hellende pannendaken. Afgelopen jaren hebben wij onze expertise uitgebreid met het renoveren van platte dakbedekking.

GRATIS dakinspectie aanvragen Onze werkwijze

Duurzame dakbedekking voor uw platte dak

Duurzame dakbedekking voor uw platte dak In veel gevallen wordt er gebruik gemaakt van bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd. Dit wordt middels vlammen vast gelast op de platte ondergrond. Fijne eigenschappen van bitumen dakbedekking zijn dat het materiaal goed isoleert en het is een uiterst krachtig en waterdicht materiaal welke bestand is tegen alle weersomstandigheden.

Ook platte daken krijgen een hoop te voortduren door de steeds extremere weersinvloeden. Zo wordt het materiaal ’s zomers erg heet en tijdens de herfst en wintermaanden blijft er vaak langdurig water staan op platte daken. Een goede conditie van het platte dak is dan van essentieel belang. De levensduur van bitumen dakbedekking is gemiddeld 30 jaar, maar met regelmatig onderhoud en tijdige reparaties kunt u deze levensduur aanzienlijk verlengen.

Naast bitumen zijn er ook andere duurzame opties beschikbaar voor platte daken, zoals EPDM en PVC. Deze moderne dakbedekking materialen bieden uitstekende waterdichtheid, zijn bestand tegen UV-straling en hebben een lange levensduur. Ze zijn bovendien milieuvriendelijker en kunnen bijdragen aan een betere energie-efficiëntie van uw woning. Een ander voordeel van deze materialen is dat ze vaak een reflecterende toplaag hebben, waardoor ze zonlicht beter weerkaatsen en uw huis koeler houden in de zomer. Bovendien zijn ze bestand tegen algengroei en mosvorming, wat bijdraagt aan een schoner en aantrekkelijker uiterlijk van uw dak.

Heeft u twijfels over de staat van uw platte dak of heeft u last van lekkage? Vraag direct een vrijblijvende inspectie aan bij onze experts! Wij adviseren u graag over de beste dakbedekking voor uw specifieke situatie en zorgen voor een vakkundige installatie of reparatie, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van een droog en comfortabel huis.

Heeft u twijfels over de staat van uw dakbedekking of heeft u last van lekkage op uw platte dak? Vraag direct een vrijblijvende inspectie aan!


Dakbedekking
Dakbedekking

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?