Over ons - aan het werk op het dak

Uw dak in onze
vertrouwde handen

Jong bedrijf, ervaren op het dak

Dakpan Renovatie is in 2023 opgericht en gespecialiseerd in een breed scala aan renovatie diensten; van de renovatie van uw dak en het vervangen van de dakpannen tot het plaatsen van dakramen en de montage van duurzame dakisolatie. Eigenaar en oprichter Sander Mink heeft jarenlang in de keuken gekeken van een groot dakdekkersbedrijf en daar de kennis en inzichten opgedaan om het zelf te doen. Het anders te doen. Frisse bedrijfsvoering, betrouwbare dienstverlening, ervaring op het dak. Met een opgewekte klant- en servicegerichte houding bij iedereen die met trots ons nieuwe logo op zijn borst draagt.

Dakraam installatie

Gepassioneerde en betrouwbare dakspecialisten

Iets renoveren is een ambacht, dat is vakwerk. Daarom moet u kunnen vertrouwen op de kennis en expertise van onze ervaren dakspecialisten, die iedere dag opnieuw daken van de hoogste kwaliteit opleveren. Daarbij staan veiligheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zeer hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak, de communicatie is duidelijk en de lijnen zijn kort. Mocht u hier niet helemaal tevreden over zijn, dan horen wij dat graag en zorgen we dat het direct wordt opgelost. 

Een ruim assortiment betondakpannen en
keramische dakpannen

Bij de renovatie van uw dak verwijderen we de bestaande dakpannen en plaatsen een volledig nieuw, duurzaam pannendak waarmee uw woning weer weersbestendig en toekomstbestendig is. Dakpan Renovatie heeft verschillende hoogwaardige keramische en betondakpannen in het assortiment van A-merk leveranciers BMI Monier, Koramic en Nelskamp. 

Voorbeeld VHV-dakpan

Onze merken

Monier
Nelskamp
Koramic
Kingspan
SuperFOIL
IsoBouw
Velux
Fakro

Hoe wij worden beoordeeld door onze klanten

"Sander heeft met zijn team, nette medewerkers, prima werk geleverd tegen zeer scherpe prijs. Dakpannen tussenwoning allemaal vervangen , tevens dak voorzien dakgoot profielen, klein reparatie werk aan panlatten. Dakgoten gerepareerd en volledig schoon gemaakt. Communicatie vooraf prima, netjes gewerkt, op tijd aanwezig op de afgesproken dag. Aanrader!"

Norbert Bouwman

"Dit bedrijf is een absolute aanrader, het bedrijf heeft een stel fijne medewerkers die ondanks het zeer warme weer, keihard werken, en perfect werk afleveren. Vooraf een prijs afgesproken, en geen gezeur achteraf. Ga zo door Sander, we zullen je zeker aanbevelen bij anderen die hun dak willen renoveren."

Karel Blotkamp

"Echt een dikke aanrader! Ik heb dakpan renovatie gevraagd om ons pannendak te renoveren en isoleren. Daarnaast gelijk de dakgoten laten vervangen voor zinken dakgoten. Ook de communicatie en uitleg rondom de werkzaamheden waren erg prettig. Keep up the good work!"

Djordi Te Nijenhuis

"Dit jong en dynamisch bedrijf heeft kwaliteit en service geleverd.
Een echte aanrader. Alles volgens planning en met echte vaklieden. TOP?"

Berry Diepenbroek
Werkgebied Dakpan Renovatie

6 dagen per week actief in de regio Midden Nederland

Dakpan Renovatie is gevestigd in Huissen en werkt in een straal van 80 km rondom Arnhem. Dit betekent dat we 6 dagen per week voor u klaarstaan in de grote regio Midden Nederland. Van Eindhoven tot Utrecht, van Gorinchem tot Apeldoorn en van Venlo tot Amersfoort.

Onze merken

Fakro
Monier
Nelskamp
IsoBouw
Koramic
Velux
Kingspan
SuperFOIL