Betonnen dakpannen

Hoge kwaliteit dakpannen
voor een duurzaam dak

Een hellend dak met hoge kwaliteit dakpannen beschermt het huis beter tegen weersinvloeden. Dakpan Renovatie kan uw dakpannen renoveren of vervangen. Wij werken enkel met A-merk betondakpannen en keramische dakpannen. 

Afspraak maken Bekijk onze dakpannen

Zijn uw dakpannen aan vervanging toe?

Vrijwel alle woningen in Nederland met een schuin dak zijn voorzien van dakpannen. Dakpannen zijn een bijzonder duurzame en sterke vorm van dakbedekking en beschermen de woning goed tegen extreme weersomstandigheden als regen, wind, sneeuw en kou. Voorwaarde is natuurlijk wel dat uw dakpannen in goede conditie verkeren. Schade aan uw dakpannen kan leiden tot lekkages of in het ergste geval blijvende schade aan de dakconstructie. Dakpan Renovatie renoveert uw dak, vervangt uw dakpannen en zorgt ervoor dat de dakpannen rondom dakramen en schoorsteen stevig worden verankerd

Wacht niet langer en laat uw dak nu geheel vrijblijvend inspecteren!

GRATIS dakinspectie aanvragen

Specialist in betondakpannen en keramische dakpannen

Dakpan Renovatie is gespecialiseerd in het renoveren en vervangen van een pannendak met betondakpannen en keramische dakpannen

Dakrenovatie

Betondakpannen

Betondakpannen zijn sterk en bijzonder goed bestand tegen vorst, UV-straling en andere weersinvloeden. Betondakpannen zijn iets goedkoper dan keramische dakpannen, maar hebben dan ook een iets minder lange levensduur. Dakpan Renovatie heeft o.a. de Brugse Pan, Frankfurther, Sneldek (Monier) en S-pan (TOP ClimaLife) in haar assortiment. 

Bekijk onze betondakpannen
Voorbeeld VHV-dakpan

Keramische dakpannen

Keramische dakpannen zijn uit klei gebakken dakpannen en hebben standaard de herkenbare terra cotta (oranje) kleur. Keramische dakpannen zijn extreem goed bestand tegen weersinvloeden en gaan gemakkelijk 75 jaar mee. We kunnen bekende keramische dakpannen plaatsen zoals De Nieuwe Hollander, Oude Holle, VHV en OVH Dakpan. 

Bekijk onze keramische dakpannen
Dakpan renovatie dak
Dakpannen vervangen oud-nieuw
Dakpan renovatie groot rood dak

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?