Isolatiemateriaal met regelwerk

Verduurzamen begint met goede dakisolatie

Bij het verduurzamen van uw woning mag dakisolatie niet ontbreken. Een slecht geïsoleerd huis verliest ruim 30% van de warmte via het dak. Dakpan Renovatie heeft verschillende A-merk dakisolatiematerialen in het assortiment. Start vandaag nog met besparen!

Offerte aanvragen Onze werkwijze

Bespaar op uw energierekening en verhoog het wooncomfort

De voordelen van dakisolatie zijn tweeledig. Enerzijds bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten, doordat u minder hoeft te stoken. Anderzijds verhoogt u met goede dakisolatie het wooncomfort binnen. In de winter houdt u de warmte binnen, terwijl u uw woning in de zomer lekker koel houdt. Dakpan Renovatie beschikt over ervaren dakspecialiste die uw dak volledig renoveren inclusief hoogwaardige dakisolatie. 

Kingspan Unidek-Reno-Dekfolie-0

Geïsoleerde dakplaat

Isolatiemateriaal SF40BB

Isolatie deken

Welke dakisolatie mogelijkheden zijn er? 

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om uw dak effectief te isoleren. Dat kan vanaf de binnenkant (via uw zolder), maar het meest effectief is dakisolatie vanaf de buitenkant. Wij werken met damp-open isolatiefolie (SuperFOIL) of all-in renovatieplaten, die zijn gevuld met isolatiemateriaal. We hebben dakisolatieplaten van Kingspan en IsoBouw (SlimFix). 

Dakisolatie

Voor welk isolatiemateriaal u kiest, is afhankelijk van een aantal
factoren, namelijk: 

  • Of het bestaande dakbeschot is voorzien van (verouderde) isolatie
  • Of het bestaande dakbeschot nog in goede staat is
  • Welke isolatiewaarde u graag wilt behalen

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie en voorzien u van eerlijk advies over de beste dakisolatie voor uw dak. 

GRATIS dakinspectie aanvragen

Profiteer van
€ 30,- per m2 subsidie op dakisolatie in 2023

Dit jaar biedt de overheid opnieuw aantrekkelijke subsidie op isolatiemaatregelen. Als u binnen 24 maanden ten minste twee isolatiemaatregelen uit laat voeren of één isolatiemaatregel combineert met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet, kunt u tot € 30,- per vierkante meter terugkrijgen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Lees meer over de ISDE-subsidie

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?