Nieuwe zonnepanelen

Nieuwe zonnepanelen

Dakpan Renovatie levert naast complete dakrenovaties en isolatiemogelijkheden ook duurzame oplossingen middels zonnepanelen. Wij zijn uw partner als het gaat om advies en installatie van nieuwe zonnepanelen op het dak van uw woning.

Start met verduurzamen Onze werkwijze

Expertise op het gebied van zonnepanelen


Als specialisten in het renoveren van daken, weten wij als geen ander dat elk dak uniek is. Wij bieden maatwerkoplossingen afgestemd op de specifieke kenmerken van uw woning in combinatie met uw wensen. Voor het plaatsen van nieuwe zonnepanelen voeren onze vakmensen een zorgvuldige analyse uit, om de meest geschikte oplossing te vinden voor de installatie van zonnepanelen op uw woning. Zo kunt u profiteren van een optimaal rendement. Hierbij wordt rekening gehouden met de ligging van uw woning, huidig energieverbruik en andere factoren zoals bijvoorbeeld een elektrische auto of warmtepomp.

Nieuwe zonnepanelen plaatsen
Huis zonnepanelen
Nieuwe zonnepanelen zonlicht

Dakpan Renovatie staat voor kwaliteit en duurzaamheid


Door onze jarenlange ervaring op het gebied van advies en installatie van zonnepanelen kennen wij de kwaliteitsstandaard. Wij werken enkel met gerenommeerde merken als Solar Edge, Enphase etc. Hierbij gelet op het vermogen van de zonnepanelen, kwaliteitsmerk en betrouwbaarheid van de leverancier. Wij geven naast de fabrieksgarantie van de leverancier, 10 jaar garantie op de installatie van zonnepanelen.

Doordat Dakpan Renovatie een totaalconcept aanbiedt op het gebied van renovatie, dakisolatie en zonnepanelen kunnen wij werkzaamheden in combinatie aanbieden en uitvoeren. Wanneer u kiest voor een nieuw duurzaam dak met de installatie van zonnepanelen zullen wij dit tezamen uitvoeren. Zo hoeven er niet naderhand installateurs op het nieuwe dak aan het werk; wel zo efficiënt.