Dakraam installatie

Duurzame dakramen van Velux en Fakro

Wilt u graag uw dak renoveren en daarbij een of meerdere duurzame dakramen plaatsen? Wij werken enkel met topmerken als Velux en Fakro en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. 

GRATIS dakinspectie aanvragen Contact opnemen

Een dakraam voor meer daglicht en ventilatie

Bent u bezig met uw zolderverdieping en wilt u graag meer daglicht en ventilatie in de kamers? Dan is een dakraam een slimme keuze. Met een dakraam kunt u uw zolderkamer gebruiken als volwaardige slaapkamer, speelruimte of studeerkamer. Bij Dakpan Renovatie heeft u keuze uit een tuimelvenster dakraam (meest gebruikelijk) of een uitzettuimelvenster. Een dakraam met uitzettuimelvenster heeft als voordeel dat je nóg meer kunt spelen met daglicht en ventilatie. Bovendien zorgt het openen van een uitzettuimelvenster voor een ruimtelijk gevoel en meer frisse lucht in de kamer. Vraag nu een gratis dakinspectie aan! 

Houten en kunststof dakramen van Velux en Fakro

Tussen het plaatsen van een houten dakraam of kunststof dakraam zit een klein prijsverschil. Een houten dakraam is iets scherper geprijsd, maar vereist wel regelmatig onderhoud, zoals schilderen, om de kwaliteit te behouden. Daar tegenover staat dat een kunststof dakraam volledig onderhoudsvrij is, betere isolatie biedt, brandveiliger is en beter bestand is tegen extreme weersomstandigheden, waardoor het op de lange termijn een duurzamere investering kan zijn. Wij hebben ruime keuze uit houten en kunststof dakramen van dé topmerken op de Nederlandse markt: Velux en Fakro, zodat u de perfecte oplossing voor uw zolder kunt vinden.

Vrijblijvende offerte aanvragen
4 dakramen
Dakpan renovatie dak
Dakraam plaatsen

Verankering van dakpannen rond dakramen

Op verouderde daken zijn de gevelpannen rondom de dakramen vaak niet verankerd. Bij een zware storm is de schade niet te overzien. Wij zorgen er altijd voor dat de gevels, nokken en dakpannen rondom de dakramen waterdicht en stevig verankerd zijn. We slijpen de dakpannen op maat en zorgen voor een strakke afwerking.  

Wij kunnen u tevens helpen met de afwerking van uw dakraam aan de binnenkant. Bent u van plan deze ruimte nog te isoleren of op andere wijze af te werken, dan adviseren we u om het dakraam nog niet af te werken. 

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?