S-Pan TOP ClimaLife

Bestel de S-Pan TOP ClimaLife bij Dakpan Renovatie

Op zoek naar een ultra duurzame dakpan? De S-Pan TOP ClimaLife is de eerste betonnen dakpan die schadelijke stoffen uit de lucht zuivert. Dakpan Renovatie heeft de S-Pan TOP ClimaLife het hele jaar door ruim op voorraad.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

S-Pan TOP ClimaLife van Nelskamp

De S-Pan TOP ClimaLife is een waar duurzaam hoogstandje van de ervaren betondakpannen leverancier Nelskamp. Net als bomen kan de S-Pan TOP ClimaLife nu de schadelijke stof stikstofoxide (NOx) zuiveren en omzetten in niet-schadelijke nitraatmoleculen. Onder meer door de uitlaatgassen van auto’s en vrachtverkeer, de industrie en verwarmingstoestellen komt er nog altijd veel stikstofoxide in de lucht. Stikstofoxide is een belangrijke veroorzaker van luchtvervuiling en draagt bij aan de vorming van smog en zure regen, met negatieve gevolgen voor mens en milieu.

De innovatieve ClimaLife-technologie in de S-Pan TOP dakpan maakt gebruik van een speciale coating die stikstofoxide afbreekt wanneer het in contact komt met de pan. Dit proces, fotokatalyse genoemd, wordt geactiveerd door zonlicht en zet stikstofoxide om in onschadelijke nitraten, die vervolgens door regen worden weggespoeld. Dit maakt de S-Pan TOP ClimaLife niet alleen een duurzame keuze voor uw dak, maar ook een actieve bijdrage aan een schonere lucht en een gezonder leefmilieu.

Draagt u een extra steentje bij aan een schoner milieu?

Met de S-Pan TOP ClimaLife beschikt u niet alleen over een degelijke water- en vorstbestendige betondakpan, uw dak draagt actief bij aan het zuiveren van de buitenlucht van schadelijke stikstofoxiden. Dit zorgt voor een gezondere leefomgeving voor u, uw (buurt)kinderen en toekomstige generaties. Dakpan Renovatie helpt u graag bij het vervangen van uw verouderde pannendak en biedt u met de S-Pan TOP ClimaLife een ultra duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor de toekomst. Deze innovatieve dakpan combineert functionaliteit met een positieve impact op het milieu, waardoor het een verantwoorde keuze is voor elke huiseigenaar. Wacht niet langer en vraag onze specialisten naar meer informatie over de S-Pan TOP Climalife.

Offerte aanvragen
Dakpan renovatie verschil oud en nieuw dak
Gerenoveerd dak
Schoorsteen reparatie

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?