S-Pan TOP ClimaLife

Oude Holle: oerdegelijke
keramische dakpannen

Bent u op zoek naar duurzame en karakteristieke keramische dakpan die uw dak een klassieke Hollandse uitstraling geeft? De Oude Holle dakpan beschermt al eeuwenlang miljoenen huizen in Nederland. Dakpan Renovatie heeft de populaire dakpan in verschillende kleuren en afwerkingen op voorraad.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Wat maakt de Oude Holle zo populair?

Veel mensen geven nog altijd de voorkeur aan een traditioneel en authentiek uiterlijk van hun woning. De uitstraling van het dak draagt daar zeker ook aan bij. Met een dakpan als de Oude Holle heeft uw woning direct de klassieke look-and-feel die oude (monumentale) panden vaak nog hebben. Dit betekent niet dat dit type dakpan alleen voor oudere woningen geschikt is. Integendeel, veel nieuwbouw probeert de connectie met populaire bouwstijlen als de ‘Jaren ‘30-stijl’ in bepaalde elementen zoals het dak terug te laten komen. De dakpan past perfect bij deze trend, omdat deze een tijdloze charme heeft die zowel bij historische als moderne architectuur past. Door de subtiele golvingen en de unieke vormgeving van elke pan ontstaat er een levendig en karakteristiek dakbeeld dat uw woning een bijzondere uitstraling geeft. Het is een veelzijdige keuze die uw woning een unieke en blijvende schoonheid verleent. Neem nu contact op met onze specialisten voor een gratis dakinspectie.

Oude Holle Sinus

De Oude Holle Sinus is een unieke keramische dakpan met een onderscheidend karakter. De dakpan van fabrikant Koramic dankt dit imago aan zijn lange, smalle vorm en diepe golving. De Oude Holle Sinus komt veel voor bij oude panden, maar tegenwoordig kiezen ook veel architecten en projectontwikkelaars voor deze dakpan, omdat het huis daarmee direct een authentiek karakter krijgt.

Offerte aanvragen
Vieilli rood
Keramische dakpan Oude-Holle-natuurrood-dakpan-renovatie

Oude Holle

De Oude Holle van fabrikant BMI Monier is een klassieke golvende S-vormige dakpan. De traditionele variant geeft uw woning meteen een historische uitstraling, terwijl de nieuw gemaakte Oude Holle dakpannen het dak ook een strakke en verzorgde uitstraling geven. Dit komt door een speciale nabewerking van de ongebakken keramische dakpannen.

Offerte aanvragen

Oude Holle 451

De Oude Holle 451 van fabrikant Koramic is de oudste dakpan in Nederland. Deze traditionele keramische dakpan stamt af van de originele Oude Holle dakpan uit de 16e eeuw die volledig met de hand werd gemaakt. Tegenwoordig wordt de dakpan machinaal ontwikkeld.

Offerte aanvragen
Keramische dakpan NL_MKT_PHO_PSH_11731800_Oude_Holle_451_714_vieilli_blauw_gesmoord

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?