Voorbeeld OVH-dakpan

OVH Dakpan: voor een
duurzaam en authentiek dak

Wilt u graag uw dak renoveren en duurzame nieuwe dakpannen plaatsen met dezelfde oer-Hollandse uitstraling? De OVH Dakpan geeft uw huis een herkenbaar en vertrouwd aangezicht. Wij hebben de golvende pan in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

Wat maakt de OVH Dakpan zo populair?

Een dak met een authentiek en elegant uiterlijk, wie wil dat nu niet? De OVH Dakpan (afkorting: Opnieuw Verbeterde Holle) is bij uitstek geschikt voor traditionele Hollandse daken met een herkenbaar en vertrouwd aangezicht. Bovendien is de dakpan uiterst duurzaam (een levensduur van ruim 75 jaar), weersbestendig en milieuvriendelijk. Onze Koramic OVH Dakpan beschikt over het DUBOkeur®, een keurmerk dat laat zien dat deze dakpan tot de meest milieuvriendelijke dakpannen behoort.

Een groot voordeel van de OVH Dakpan is dat de waterafvoer een gebogen vorm heeft. Dit voorkomt dat er vocht onder de dakpan kan komen, wat de levensduur van uw dak verlengt en lekkages helpt voorkomen. Daarnaast biedt deze dakpan uitstekende bescherming tegen slagregens en wind, waardoor uw huis altijd droog en comfortabel blijft. Vraag nu een gratis dakinspectie aan!

OVH 206

De OVH 206 keramische dakpan geeft u de klassieke uitstraling van een authentiek Hollands dak. In Nederland worden er al ruim een eeuw duizenden daken bedekt met deze degelijke dakpan. En dat blijven we ook in de toekomst graag doen. Want behalve een mooie klassieker, is de OVH 206 een dakpan waarop u als woningeigenaar tientallen jaren kunt vertrouwen.

Offerte aanvragen
Keramische dakpan OVH 206 blauwgesmoord naturel
Keramische dakpan NL_MKT_PHO_PSH_11726100_OVH_Vario_610_rood_satinet

OVH VARIO

De OVH Vario dakpan zorgt voor een gracieus golvend dak. Dankzij de variabele verwerking kan de OVH Vario dakpan elke bestaande OVH dakpan vervangen. Dat maakt de dakpan uitermate geschikt voor verduurzaming en renovatie. En met de variabele breedte is de OVH Vario ook op elke stramienmaat in te dekken. Dát maakt deze pan ook perfect bruikbaar voor nieuwbouw.

Offerte aanvragen

OVH KLASSIEK

De OVH Klassiek is een bijzondere keramische dakpan met een authentiek uiterlijk. Dat maakt deze dakpan bij uitstek geschikt voor traditionele Hollandse daken met een historische uitstraling. Monumentale panden bijvoorbeeld, of rustieke boerderijen. Maar ook prestigieuze nieuwbouw in historiserende bouwstijl werk je perfect af met de OVH Klassiek.

Offerte aanvragen
Keramische dakpan NL_MKT_PHO_PSH_11732300_OVH_Klassiek_740_roestkleur_zwart_satinet

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?