Tuile du Nord dakpan voor een traditionele uitstraling

Tuile du Nord: voor nóg
betere watergeleiding

Bent u op zoek naar een moderne keramische dakpan met een fraaie, nostalgische uitstraling? Dan is de Tuile du Nord precies wat u zoekt. Dakpan Renovatie heeft de authentieke dakpan het hele jaar door ruim op voorraad. 

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

De Tuile du Nord is van alle markten thuis

Veelzijdig is een understatement als we de Tuile du Nord omschrijven. Dankzij zijn degelijke vlakke vorm met ronde wel, is de keramische pan zowel geschikt voor moderne, nieuwbouwwoningen, als voor karakteristieke jaren ’30 huizen. We zien zelfs steeds vaker daken van jaren ’70 en ’80 woningen met een nieuwe Tuile du Nord dakpan erop.  

Behalve zijn klassieke uitstraling en toepasbaarheid binnen diverse architecturale stijlen, blinkt de Tuile du Nord uit in duurzaamheid en efficiëntie. De dakpan biedt uitstekende bescherming tegen extreme weersinvloeden en is eenvoudig op het dak te plaatsen. Dit maakt dat deze van oorsprong Franse dakpan populair is bij zowel bouwprofessionals en huiseigenaren. 

uile-du-Nord-blauw-gesmoord-keramische-dakpan

Tuile du Nord 44

De Tuile du Nord 44 is eind 19e eeuw ontwikkeld in Frankrijk en zeer populair om zijn klassieke rechte vlak met ronde wel. De veelzijdige dakpan, die 30 jaar garantie biedt op vorstbestendigheid, geeft een bijzonder strak aangezicht, waardoor woningen meteen een verzorgde en rustige uitstraling krijgen.

Offerte aanvragen
uile-du-Nord-blauw-gesmoord-keramische-dakpan
Keramische-dakpan-dubbele-Tuile-du-Nord-natuurrood

Tuile du Nord Opalys

De Tuile du Nord Opalys stamt af van de Tuile du Nord 44, maar biedt huiseigenaren een fraaie grootformaat dakpan. De ‘dubbele’ dakpan, kan recht en halfsteens worden geplaatst en biedt daarmee aantrekkelijke montage- en economische voordelen voor zowel dakdekkers als huiseigenaren. De Tuile du Nord Opalys biedt eveneens 30 jaar garantie op vorstbestendigheid. 

Offerte aanvragen

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?