VHV dakpan installatie

VHV Dakpan: voor nóg
betere watergeleiding

De VHV Dakpan is evenals de OVH Dakpan een duurzame keramische dakpan met authentiek Hollandse uitstraling. Dankzij de speciale ‘wenkbrauwen’ zorgt het VHV-model voor extra watergeleiding.

Offerte aanvragen Informatie aanvragen

VHV dakpan. Voor de renovatie van uw dak

Net als de OVH Dakpan varianten, is de VHV Dakpan bij uitstek geschikt voor een echt Hollandse woning met een traditioneel aangezicht. De dakpan blinkt uit in duurzaamheid,  weerbestendigheid en geluidswerendheid.

De afkorting VHV staat voor Verbeterde Holle Variabele Verwerkbare dakpannen. Dit vanwege de variabele latafstand die deze klassieke dakpannen hebben. Daardoor zijn bijna alle oude modellen keramische dakpannen te vervangen door dit veelzijdige model. De licht gebogen goot van de dakpan gaat langzaam over naar een golvende wel.

VHV Vario

De VHV Vario dakpan is een typisch Hollands dakpan met een wel dat vuilopeenhoping in de zijsluiting helpt te voorkomen. De dakpan is variabel in verwerking in de lengte en breedte en daarmee bij uitstek geschikt voor nieuwbouw en dakrenovatie. De pan is namelijk op elke stramienmaat met hele dakpannen in te dekken. Dit maakt de VHV Vario een flexibele en efficiënte keuze, omdat het de noodzaak voor snij- of zaagwerk minimaliseert en het aantal benodigde hulpstukken vermindert. Bovendien zorgt de variabele verwerking voor een strak en naadloos uiterlijk van uw dak, waardoor het een esthetisch aantrekkelijke optie is.

Offerte aanvragen
NL_MKT_PHO_PSH_11724500_VHV_Vario_900_rustiek_verglaasd
NL_MKT_PHO_PSH_11734100_VHV_Klassiek_707_roestkleur_blauw_gesmoord

VHV Klassiek

De VHV Klassiek dakpan is een authentieke en exclusieve dakpan. De kenmerkende wenkbrauwen zorgen voor extra watergeleiding. De licht gebogen goot gaat harmonisch over in een golvende wel die aan de voorzijde is afgerond. Dankzij de dubbele ophangnokken ligt de VHV Klassiek zeer stabiel op de panlatten. Dit zorgt voor een veilige en duurzame dakbedekking die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien beschikt de Koramic VHV Klassiek over het DUBOkeur®, een bewijs dat deze dakpan tot de meest milieuvriendelijke keuze behoort. 

 

Offerte aanvragen

VH-Variabel

De VH-Variabel is de Verbeterde Holle. Een pan die het al jaren goed doet. Dat zit ’m onder meer in de bescheiden, stijlvolle uitstraling. De VH-Variabel heeft een karakteristieke ‘V’-vormige extra watergeleiding. Met zijn lichtegolving is de VH-Variabel ideaal om een mooi en vertrouwd dakbeeld mee te creëren. Een echte klassieker.

Offerte aanvragen
VH-Variabel blauw gesmoord naturel

Waarom kiest u voor Dakpan Renovatie?